Χρόνος Αποστολών

Μόλις παραληφθεί η παραγγελία σας, θα την επεξεργαστούμε, θα την συσκευάσουμε επιμελώς και θα αποσταλεί εντός 24-72 ωρών (1-3 εργάσιμες) από την επιβεβαίωση της πληρωμής.


Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης, όπου η καταστασή της θα έχει ενημερωθεί «Σε επεξεργασία».
Όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για αποστολή, θα λάβετε ένα δεύτερο email όπου το καθεστώς της παραγγελίας σας θα έχει ενημερωθεί σε «Απεστάλη».

 Για την Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για πιο απομακρυσμένες περιοχές είναι πιθανό να διαρκέσει περισσότερο.


Προ-παραγγελίες:
Εάν η παραγγελία σας περιλαμβάνει και προπαραγγελίες προιόντων τότε το σύνολο της παραγγελίας σας θα αποσταλεί μαζί και ανάλογα με την άφιξη των προπαραγγελθέντων δίσκων. Αν επιθυμείτε να λάβετε τμηματικά την παραγγελίας σας και όσους δίσκους υπάρχουν σε απόθεμα, τότε παρακαλούμε σημειώστε ότι θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα για τις όποιες επιπρόσθετες αποστολές. Οι σχετικές αιτήσεις μπορούν να γίνουν εύκολα μέσω της ενότητας σχόλια, κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελία σας.

 

Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έχουμε τις πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας των δίσκων, εντούτοις αυτό είναι δυνατό να υπόκειται σε αλλαγές λόγω αλλαγής των ημερομηνιών κιυκλοφορίας από τις υπεύθυνες εταιρίες.