Τρόποι Πληρωμής

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος (E-Banking), πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών (VISA, MasterCard, Euroline, American Express), χρεωστικών καρτών και μέσω PayPal. (Για την Ελλάδα, υπάρχουν ακόμα οι επιλογές της αντικαταβολής και της κατάθεσης σε τραπεζικό μας λογαριασμό)


(i) Πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών
Γίνονται δεκτές κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Η κάρτα χρεώνεται μέσω της πλατφόρμας Viva Payments η οποία χρησιμοποιεί την τελευταία και πιο αποδεκτή τεχνολογία προστασίας δεδομένων (SSL 128 bit encryption environment) της κάρτας σας και όπου σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται στοιχεία σε τρίτους. Τα δεδομένα μεταδίδονται επίσης μέσω ασφαλούς σύνδεσης (κρυπτογράφηση SSL) και ως εκ τούτου, το www.blackspin.gr δεν λαμβάνει τα στοιχεία της κάρτας του πελάτη. Ο λογαριασμός της κάρτας του πελάτη χρεώνεται όταν η παραγγελία απoσταλεί.

(ii) Πληρωμή μέσω PayPal (& μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών)
Στην περίπτωση που είστε ήδη κάτοχος λογαριασμού PayPal, τότε θα ανακατευθυνθείτε αυτομάτως στην ασφαλή σελίδα του PayPal, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία που περιγράφεται.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, πάλι μπορείτε να πληρώσετε μέσω του PayPal μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας.  Σε αυτή την περίπτωση, θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στην ασφαλή σελίδα του PayPal, όπου θα μπορέσετε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

(iii) Τραπεζικό Έμβασμα (Internet Banking or E-Banking)
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή μέσω εμβάσματος από τον online τραπεζικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό μας ο οποίος αναγράφεεται κατά την ολοκληρώση της παραγγελία σας. H παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη online συναλλαγή. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας αποστείλετε αποδεικτικό της μεταφοράς που πραγματοποιήθηκε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@blackspin.gr. Με την παραλαβή της παραγγελίας σας, τα προϊόντα που παραγγείλατε δεσμεύονται για εσάς.  Εάν εντός πέντε (5) ημερών από την παραγγελία δεν έχουμε λάβει πληρωμή ή άλλη απόδειξη ότι αυτή πραγματοποιήθηκε, τότε η παραγγελία σας είναι δυνατό να ακυρωθεί και τα προϊόντα που παραγγείλατε να επιστρέψουν στα αποθέματα μας (στοκ).

Σημείωση: Η διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταφοράς χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος μπορεί να απαιτήσει 2 ή 3 εργάσιμες. Τα έξοδα της συναλλαγής που σχετίζονται με το έμβασμα βαρύνουν τον πελάτη.

(iv) Κατάθεση σε λογαριασμό
Αυτό σημαίνει ότι οφείλετε να προκαταβάλλετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Τα χρήματα πρέπει να κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που καθορίζεται όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.  Τα τραπεζικά μας στοιχεία θα σας γνωστοποιηθούν στο τέλος της διαδικασίας της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να μας αποστείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (info@blackspin.gr) την απόδειξη κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό (μέσω σάρωσης - scan) μετά την υποβολή της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα σας θα αποσταλούν μετά την παραλαβή της απόδειξης κατάθεσης.  Έχοντας λάβει την παραγγελία, τα προϊόντα που παραγγείλατε δεσμεύονται για εσάς.  Εάν εντός πέντε (5) ημερών από την παραγγελία δεν έχουμε λάβει πληρωμή ή την απόδειξη ότι αυτή πραγματοποιήθηκε, τότε η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί και τα προϊόντα σας να επιστρέψουν στο απόθεμα.

(v) Αντικαταβολή
Για την Ελλάδα, υπάρχει επίσης η δυνατότητα και της πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα αποσταλεί άμεσα και θα πληρώσετε το συνολικό αντίτιμο της παραγγελίας στην πόρτα σας, με την παραλαβή της από την ταχυδρομική εταιρία. Για την υπηρεσία αυτή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.30 €.
 
Σημαντική Παρατήρηση:
Στο Blackspin Records έχουμε αυξημένη συνείδηση για την σημασία της δικτυακής ασφάλειας. Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε μόνον συστήματα ασφάλειας πληρωμών από κορυφαίους οικονομικούς φορείς του ηλεκτρονικού εμπορίου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, εμπιστευτικά στοιχεία πληρωμών μεταδίδονται μέσω κρυπτογράφησης (SSL) άμεσα στον οικονομικό φορέα και έτσι δεν γνωστοποιούνται ή καταγράφονται ή κρατούνται από εμάς τέτοια στοιχεία.