Πολιτική Επιστροφών

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας (ή παραλάβατε λάθος προϊόν), τότε μπορείτε να επιστρέψετε το εν λόγω προϊόν στην αρχική του κατάσταση, εντός 30 ημερών από την παραλαβή του & θα αντικατασταθεί ή θα γίνει πλήρης επιστροφή χρημάτων.

Τα επιστρεφόμενα αντικείμενα πρέπει να είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκαν και στην αρχική τους συσκευασία. Αξεσουάρ, δίσκοι βινυλίου, CDs κλπ πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία, σφραγισμένα (ή όπως παραλήφθηκαν). Επιστρεφόμενα είδη ρουχισμού, δεν πρέπει να έχουν μεταχειρισθεί με κανένα τρόπο και να μην έχουν κοπεί ή αφαιρεθεί οι αρχικές τους ετικέτες.

Σε περίπτωση αποστολής από εμάς λανθασμένου προϊόντος, το κόστος αποστολής επιστρέφεται ή πιστώνεται αναλόγως.
Σε περιπτώσεις απλών επιστροφών (πχ αλλαγής γνώμης), το αρχικό κόστος αποστολής & συσκευασίας δεν επιστρέφεται.
Η επιστροφή των χρημάτων για προϊόντα που επεστράφησαν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, θα πραγματοποιείται με αντίστροφη πίστωση της ίδιας μορφής με το αρχικό μέσο πληρωμής.
Εάν το προϊόν που προμηθευτήκατε & παραλάβατε έχει υποστεί ζημιά ή είναι ελαττωματικό, τότε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@blackspin.gr & θα προβούμε στην ανάλογη διερεύνηση και χειρισμό του θέματος.

H διεύθυνση αποστολής/επιστροφών είναι:

Blackspin Records,
Κριεζή 59,
15125, Μαρούσι,
Αθήνα, Ελλάδα.


Πρέπει να σημειωθεί ότι ολοι οι δίσκοι είναι καινούριοι (διαφορετικά αναγράφεται & επισημαίνεται το αντίθετο) & σφραγισμένοι ή όπως ακριβώς παραλαμβάνονται από τις εταιρίες (ενδέχεται να είναι & ασφράγιστοι).
Επίσης, αν και όλες οι παραγγελίες ελέγχονται λεπτομερώς & συσκευάζονται προσεκτικά πριν αποσταλούν, παρόλαυτά δεν είναι δυνατό να ελεγχθεί ο τρόπος κατά τον οποίο μπορεί να χειριστεί ένα πακέτο η υπεύθυνη εταιρία μεταφοράς.