clear-bug-div

Αποστολές & Επιστροφές

Οι δίσκοι μας αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο, μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), ως απλά είτε συστημένα πακέτα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλον τρόπο αποστολής (express, κλπ.) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις διαθέσιμες επιλογές για την περιοχή σας. (Για την πόλη της Αθήνας υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από την έδρα του Blackspin για την αποφυγή χρέωσης μεταφορικών και κατόπιν συννενοήσεως πρώτα με email στο info@blackspin.gr)

Κόστος Αποστολής

Το ακριβές κόστος αποστολής θα υπολογιστεί αυτομάτως κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με βάση το βάρος κάθε δίσκου, το βάρος των υλικών συσκευασίας* & τον τόπο παραλαβής της παραγγελίας. Οι χρεώσεις κατά προσέγγιση, είναι:*Σε κάθε πακέτο προστίθενται περίπου 120 γρ. που αντιστοιχούν στο επιπρόσθετο βάρος των υλικών συσκευασίας
**Ζώνη 2: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, Κύπρος, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία.
***Ζώνη 3: Υ.Ε. (Υπόλοιπο Ευρώπης) & Λ.Χ. (Λοιπές Χώρες)

Ειδικές Παρατηρήσεις για τον παραπάνω πίνακα:
- Για κάθε παραγγελία υπάρχει μία επιπρόσθετη χρέωση στο κόστος των μεταφορικών της τάξης των 0.5€ που αναλογεί στα έξοδα συσκευασίας.
- Ειδικά για διεθνείς παραγγελίες, συνιστάται να επιλέξετε την συστημένη αποστολή, όπου μπορεί να ανιχνευτεί. Για όλους τους άλλους τρόπους αποστολής (όπου δεν είναι δυνατό να ανιχνευτούν), δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για απολεσθέντα δέματα. Για την περίπτωση αυτή, φυλάσσονται όλες οι αποδείξεις του ταχυδρομείου, ως απόδειξη αποστολής.

Προ-παραγγελίες:
Εάν η παραγγελία σας περιλαμβάνει και προπαραγγελίες δίσκων τότε το σύνολο της παραγγελίας σας θα αποσταλεί μαζί και ανάλογα με την άφιξη των προπαραγγελθέντων δίσκων. Αν επιθυμείτε να λάβετε τμηματικά την παραγγελίας σας και όσους δίσκους υπάρχουν σε απόθεμα, τότε παρακαλούμε σημειώστε ότι θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα για τις όποιες επιπρόσθετες αποστολές. Οι σχετικές αιτήσεις μπορούν να γίνουν εύκολα μέσω της ενότητας σχόλια, κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελία σας. Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έχουμε τις πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας των δίσκων, εντούτοις αυτό είναι δυνατό να υπόκειται σε αλλαγές λόγω αλλαγής των ημερομηνιών κιυκλοφορίας από τις υπεύθυνες εταιρίες.

Χρόνος Παράδοσης:
Μόλις παραληφθεί η παραγγελία σας, θα την επεξεργαστούμε, θα την συσκευάσουμε επιμελώς και θα αποσταλεί εντός 24-72 ωρών (1-3 εργάσιμες) από την επιβεβαίωση της πληρωμής. Για την Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης, όπου η καταστασή της θα έχει ενημερωθεί σε «Σε επεξεργασία». Όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για αποστολή, θα λάβετε ένα δεύτερο email όπου το καθεστώς της παραγγελίας σας θα έχει ενημερωθεί σε «Απεστάλη».

Επιστροφές:
Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας (ή παραλάβατε λάθος προϊόν), τότε μπορείτε να επιστρέψετε το εν λόγω προϊόν στην αρχική του κατάσταση, εντός 30 ημερών από την παραλαβή του & θα αντικατασταθεί ή θα γίνει πλήρης επιστροφή χρημάτων. Επιστροφές επιτρέπονται μόνο σε προϊόντα τα οποία δεν έχουν ανοιχθεί & είναι σφραγισμένα. Σε περίπτωση αποστολής από εμάς λανθασμένου προϊόντος, το κόστος αποστολής επιστρέφεται ή πιστώνεται αναλόγως, σε τυχόν νέα αποστολή. Σε περιπτώσεις απλών επιστροφών (πχ αλλαγής γνώμης), το αρχικό κόστος αποστολής & συσκευασίας δεν επιστρέφεται. Η επιστροφή των χρημάτων για προϊόντα που επεστράφησαν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, θα πραγματοποιείται με αντίστροφη πίστωση της ίδιας μορφής με το αρχικό μέσο πληρωμής. Εάν το προϊόν που προμηθευτήκατε & παραλάβατε έχει υποστεί ζημιά ή είναι ελαττωματικό, τότε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@blackspin.gr & θα προβούμε στην ανάλογη διερεύνηση και χειρισμό του θέματος. Επιστροφές για προϊόντα, πέραν των 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, δεν θα γίνονται δεκτές.

H διεύθυνση αποστολής/επιστροφών είναι: Blackspin Records, Κριεζή 59, 15125, Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ολοι οι δίσκοι είναι καινούριοι (διαφορετικά αναγράφεται & επισημαίνεται το αντίθετο) & σφραγισμένοι ή όπως ακριβώς παραλαμβάνονται από τις εταιρίες (ενδέχεται να είναι & ασφράγιστοι). Επίσης, αν και όλες οι παραγγελίες ελέγχονται λεπτομερώς & πακετάρονται προσεκτικά πριν αποσταλούν. Παρόλαυτά δεν είναι δυνατό να ελεγχθεί ο τρόπος κατά τον οποίο μπορεί να χειριστεί ένα πακέτο η υπεύθυνη εταιρία μεταφοράς.

Συνέχεια